Kreative ideer og omhyggelig kvalitet

Hos os får professionelle kunder en idérig sparringspartner, der bidrager med ideer og inspiration til alt fra maling af kontorer til istandsætte af lejeboliger og flotte facader.

Alle kan male hvidt, men vi kan også kunsten at male i nye og flotte farver, der giver personlighed til de rum og bygninger, der bliver malet.

Store og små opgaver

Vi arbejder altid omhyggeligt og struktureret efter stramme tidsplaner og budgetter. Vi fungerer godt som underleverandører, men udfører også opgaverne selv. I får med andre ord en samarbejdspartner, der har erfaring i at arbejde med alt fra nybyggeri til renovering – og som arbejder målrettet og struktureret med både beton, træværk, vådrum, køkkener, vinduer og kældre.

Bæredygtighed
fra A-Z

Vi er naturligvis opdateret på de nyeste farver, blandingsteknikker og miljøcertifikater ud fra målet om at skabe de flotteste kvalitetsløsninger, der passer på miljøet i en bæredygtig kontekst med lavt CO2 udledning og kvalitet, der sikrer en lang holdbarhed.

Nyt speciale er silkecement

Et nyt speciale er arbejdet med silkecement. Det kan noget helt særligt med sit rå betonlook eller bløde overflade med fine strukturer.

Til forskel fra microcement er det akrylbaserede silkecement 100% vandtæt. Det gør det oplagt at bruge i vådrum, men det bliver også stadig oftere brugt i køkkener. Vi lægger det primært på gulve, hvor det rå betonlook i disse år er meget populært.

Silkecement er både vandtæt, slidstærkt og forholdsvis let at lægge og vedligeholde. Til gengæld er det ikke den billigste løsning, men det opvejes af dets styrke og holdbarhed på den lange bane.

Et andet kendetegn ved Silkecement er, at det fås i mange farvenuancer. Samtidig kan udtrykket let påvirkes, så du kan vælge imellem det rustikke betonlook eller elegante rene linjer. Det er helt op til dig – og dit rum.

Ejendomsselskaber + boligforeninger

Vi kender arbejdsgangene og boligselskaber og ejendomsselskabers høje kvalitetskrav til malerarbejde. Derfor matcher kvalitet og pris altid hinanden  med respekt for tidsplanen.

Malerservice.dk er naturligvis medlem af Danske Malermestre, der sikrer garantier og, at vi arbejder ud fra fælles miljøvenlige mål. Vi arbejder kun med vandbaseret maling og sørger altid for at bortskaffe maling på forsvarlig måde. Det er sjældent, at der bliver noget til overs, da vi er dygtige til at disponere og budgettere både små og store projekter.

Tapetdesign og den store farvepalette

Tapet er på vej tilbage på kontoret og i offentlige bygninger. Her hjælper vi gerne med ideer til de nyeste design, farver og materialer. De flotte tapeter giver et unikt udtryk og understreger personligheden i enhver virksomhed, boligforening eller ejendomsselskabs stil og tone i indretningen.

Opgaver vi løser

Sparring

Sparring på opgaver for virksomheder, ejendomsselskaber og boligforeninger alene eller sammen med Weibel Gruppen

Modernisering

Modernisering og renovering af facader, vinduer, træværk i lofter, på døre og paneler

Maling

Maling af kontorer eller opsætning af tapet. ådrum, trappeopgange, cykelkældre og udeskure

Svanemærket

Al maling udføres med Svanemærket og miljøvenlig vandbaseret maling

silkecement

Oprettelse af gulve med silkecement

Vinduer

Renovering og maling af vinduer

Boligforeninger

Maling af opgange i boligforeninger

Miljø

Fjernelse af bly-maling

Vi udfordrer og vejleder på samme tid

Hos os får alle kunder en sparringspartner, som kan udfordre med ideer og inspiration til små og store bygninger og alle deres rum.

Det kan være, at I får præsenteret nogle farver, I ikke lige havde tænkt over. Det kan også være, at I får nogle ideer til flotte tapeter, som I ikke lige havde tænkt over.

Hos os får I med andre ord en dygtig og idérig malermester, der kan sit håndværk. Hun er uddannet og oplært i en af landets ældste og fineste malervirksomheder. Her lærte man alt om kvalitet og ordentlighed og at tingene skulle se godt ud i mange år.

er du interesseret?

Kontakt os i dag for mere information