Erfaren malersvend med øje for detaljer

Har du lyst til at arbejde som maler i Danmarks bedste malerfirma, hvor kvalitet, effektivitet og et godt uformelt arbejdsmiljø er i højsædet? Omgangstonen er uformel, og teamet er dynamisk. Så er det os, du skal arbejde hos!

Malerservice.dk er en del af Weibelgruppen ApS som har eksisteret siden 1999, og vi specialiserer os i at udføre malerarbejde, der spænder fra renovering- og restaureringsprojekter til større bygningsentrepriser. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsbevidst arbejde, hvor serviceniveauet altid er højt.

Som en del af Weibel Gruppen, deler vi aktivt kunder med resten af virksomhederne i selskabet men får også mange diverse opgaver udefra som kan være alt fra erhverv til privat og offentligt. 

Arbejdsopgaverne

Arbejdsopgaverne vil være orienteret mod:

Løse vores opgaver inden for nybyg, vedligehold, renovering og ombygning til kommunal, erhverv og private.
Skabe trygge rammer for vores kunder.

Vi har en særlig forkærlighed for at give gamle bygninger nyt liv, men tager naturligvis en hvilken som helst opgave der lander på vores bord. 

Du er

  • Udlært malersvend
  • Erfaring som servicemaler
  • Mødestabil, ansvarsfuld og pålidelig
  • Kan arbejde struktureret og selvstændigt såvel som i teams
  • Kvalitetsbevidst, omhyggelig og effektiv
  • Imødekommende og serviceminded

Vi tilbyder

Du bliver en del af et dynamisk team, hvor kvalitet, effektivitet og et godt arbejdsmiljø vægtes højt. Omgangstonen er uformel, og vi har en flad struktur og er åbne for nye idéer. Løn er efter kvalifikationer.

Du kan ansøge via formularen