Vi maler byen rød og stuen grøn

Vi ser det som en af vores fineste opgaver at være din inspirerende og professionelle sparringspartner.

Du kan med andre ord se frem til at få nye ideer og inspiration til farvesammensætninger, du måske ikke lige havde tænkt på. Det kan være ideer til en mørk gang, en lys trappeopgang, et nyrenoveret køkken eller et opdateret badeværelse.

Der er utallige muligheder at vælge imellem for at give dit hjem et unikt og personligt indtryk. Farver kan nemlig noget helt særligt og ved at kombinere forskellige udtryk, kan din bolig og de enkelte rum få et helt nyt udtryk, der indrammer en stemning eller bidrager til at skabe god energi og trivsel i dit hjem eller sommerhus.

Store og små opgaver til tiden

Der er naturligvis forskel på at disponere store og små opgaver. Men da vi arbejder meget omhyggeligt og struktureret, giver vi gerne både tilbud og tidsestimater på din opgave.

For eksempel tager det ca. syv dage at spartle og male en mellemstor lejlighed på op til 100 m2. Det samme arbejde tager typisk tre uger i et hus på ca. 150-175 m2.

Men når vi går igennem projektet tager vi naturligvis en snak om muligheder, udfordringer, farver og priser. Og altid med udgangspunkt i kvalitet, udtryk og holdbarhed.

Bæredygtigt i alle regnbuens farver

Vi arbejder kun med vandbaserede kvalitetsmaling. Det er både det mest bæredygtige og miljøvenlige. Samtidig sørger vi for sikker afskaffelse af overskydende maling. Det er sjældent det sker, for vi er virkeligt gode til at disponere forbruget af farver og tapeter. Det er der også en sund økonomi i – og det er også bæredygtigt.

Vi er naturligvis opdateret med de nyeste farver, blandingsteknikker og miljøcertifikater, så du som kunde er sikret de flotteste kvalitetsløsninger med miljøcertificering.

Vi løser alle opgaver i farver

kælder til kvist

Maling af alle overflader fra beton til træværk, vådrum, køkkener, kældre og gulve

Maling

Malerarbejde i nybyggeri og renoveringer fra inderst til yderst med kvalitetsmaling

Tilbud

Faste tilbud og tidsplan på alle opgaver

Tapet

Tapetsering med sparring på nye og gamle design

Silkecement

Etablering af silkecement i f.eks. badeværelser

Spartel

Fuldspartling af alle overflader

Forsikringsskader

Vi hjælper dig med at få styr på dit hjem hvis uheldet har været ude

Tapetdesign og den store farvepalette

Tapet er på vej tilbage i private hjem. Her hjælper vi gerne med ideer til de nyeste design, farver og materialer.

De flotte tapeter giver et unikt udtryk og understreger personligheden i dit hjems tidsånd, stil og indretning.

Ellers kan du se frem til at blive udfordret og vejledt i at vælge de flotteste farver til alle overflader fra beton til gipsplader og træværk. Det sker med respekt for rummenes placering, lysindfald og jeres ønsker til stuen eller den mørke trappe eller trappeopgang.

er du interesseret?

Kontakt os i dag for mere information